روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد زلنسکی: تار عنکبوت باعث تضعیف ارتش روسیه شد جزئیات برنامه مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول پایان یافت (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) غیرنظامیان فلسطینی تنها در ۱۸ درصد غزه جای دارند وزیر امور خارجه مصر در کنفرانس مشترک با عراقچی: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم عراقچی در کنفرانس خبری قاهره: مانعی برای توسعه روابط با مصر نداریم امیر حیدری: موشک‌های هوانیروز بُرد ۷ برابری پیدا کردند القسام نیرو‌های اشغالگر صهیونیست را در خان یونس هدف قرار داد وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست| بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه جغرافیایی مدیریتی
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: «جمعیت» از ارکان اصلی قدرت است| افزایش ازدواج و جمعیت نیازمند حل مشکلات معیشتی است

  • کد خبر: ۱۶۶۲۴۱
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
سرلشکر باقری: «جمعیت» از ارکان اصلی قدرت است| افزایش ازدواج و جمعیت نیازمند حل مشکلات معیشتی است
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح «جمعیت» را از ارکان اصلی قدرت دانست و گفت: سرزمین ارزشمند ما حداقل دو برابر جمعیت فعلی امکان حمایت از مردم و ایجاد زندگی آبرومند برای مردم را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری صبح امروز (شنبه) در همایش فرماندهان و مسئولان عالی نیرو‌های مسلح که به‌مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، با تبریک سالروز میلاد باسعادت ثامن‌الحجج (ع)، از زحمات و خدمات ارزنده مجموعه نیرو‌های مسلح در حوزه جوانی جمعیت قدردانی کرد و اظهار داشت: سیاست‌های کلی جوانی جمعیت را فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در سی‌ام اردیبهشت سال ۱۳۹۳ ابلاغ کرده‌اند و در ۲۴ آبان ۱۴۰۰ هم قانون حمایت از جوانی جمعیت تصویب شد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه الحمدلله مسیر کاملاً شفاف و مشخص است و امیدوارم که برنامه‌ها در این مسیر با تمام توان اجرا و موانع موجود برطرف شود، گفت: خوشبختانه در دولت جدید نیز جلسه شورای عالی جوانی جمعیت به‌صورت منظم برگزار می‌شود. پیشرفت و توسعه مستلزم ایجاد قدرت است و «جمعیت» یکی از ارکان اصلی قدرت محسوب می‌شود.

وی به موضوع توسعه نامتوازن جمعیت اشاره و عنوان کرد: در مباحث نظری، «زیاد بودن جمعیتی که به‌طور ناموزون نسبت به امکانات موجود توسعه کمّی پیدا کرده است و از لحاظ، کیفی نیز امکان ارتقای آن نیست، به‌عنوان سربار مطرح می‌شود»، به هیچ عنوان با امکانات و ویژگی‌های سرزمین پرمنابع ما هم‌خوانی ندارد.

سرلشکر باقری اظهار داشت: طبق مطالعاتی که انجام شده است، سرزمین ارزشمند ما حداقل دو برابر جمعیت فعلی امکان حمایت از مردم و ایجاد زندگی آبرومند برای مردم را دارد؛ لذا اگر منابع درست مدیریت شود، امکان داشتن این جمعیت با همه ویژگی‌های کیفی فراهم خواهد بود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به تأثیر جمعیت در رشد اقتصادی، توسعه علم و فناوری و سایر عرصه‌ها گفت: در دوران دفاع مقدس حدود پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت جوان کشور وارد جبهه حق علیه باطل شدند و برای ایران اسلامی جانفشانی کردند. از این تعداد، ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بسیجی، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر سرباز و حدود ۷۰۰ هزار نفر از پایوران نیرو‌های مسلح و جهاد سازندگی بودند که از جمعیت جوان کشورمان محسوب می‌شدند.

وی به وجود خانواده‌های دارای چند فرزند شهید در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: وجود این شهدا به برکت جمعیت کافی بود که دارای ویژگی‌هایی همچون فداکاری، ایمان، شجاعت و اعتقاد اسلامی انقلابی بودند و این‌ها با حضور در جبهه، کار‌ها را به پیش می‌بردند.

سرلشکر باقری عنوان کرد: جمعیت ما در دوران دفاع‌مقدس نسبت به جمعیت دشمن مهاجم سه‌برابر بود و رشد جمعیت ما در این دوران بدون احتساب مهاجرین، سه و نیم درصد بود؛ اما امروز متأسفانه به حدود هفت دهم درصد رسیده است؛ یعنی به یک‌چهارم تقلیل یافته است؛ فرصت جبران این نقیصه، کوتاه است و لذا همه باید پای کار بیایند.

رئیس ستاد‌کل نیرو‌های مسلح در ادامه با اشاره به نقشه‌های شوم دشمن مبنی بر تغییر نگرش جوانان نسبت به موضوع ازدواج به‌هنگام و فرزندآوری، گفت: جوانی جمعیت برای نیرو‌های مسلح، امری حیاتی و قابل توجه است.

وی ادامه داد: امروزه باور‌های فرهنگی اشتباهی در جوانان و نوجوانان ما ایجاد شده‌ است که دیر ازدواج می‌کنند و یا وقتی هم ازدواج می‌کنند، تمایلی به فرزندآوری ندارند و یا تک‌فرزندی را انتخاب می‌کنند؛ این باور بایستی اصلاح شود.

سرلشکر باقری مشکلات معیشتی را یکی از موانع در مسیر جوانی جمعیت برشمرد و با تأکید بر لزوم اصلاح و مرتفع‌شدن مشکلات تصریح کرد: انتظار داریم مراکز علمی و فرهنگی نیرو‌های مسلح و سایر مرکز دولتی برای ریشه‌یابی اساسی این مسائل، راه‌حل دقیق و قابل اجرا ارائه و در این زمینه گام‌های جدی بردارند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه مجموعه‌های نیرو‌های مسلح درخصوص طرح جوانی جمعیت اقدامات قابل توجهی انجام داده‌اند، افزود: از سازمان بسیج مستضعفین نیز انتظار می‌رود که بر اساس آنچه در قانون آمده است، با سازمان‌های دولتی درخصوص جوانی جمعیت و فراگیر کردن تصمیمات این قانون، تفاهم‌نامه همکاری منعقد کنند تا بسیج بتواند وظیفه و رویکرد الهی خود را در این موضوع انجام دهد.

وی با بیان اینکه میزان موالید سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ حدوداً ۱۰۰ هزار نفر کاهش داشته است، گفت: این آمار نشان می‌دهد که جنگ فرهنگی و ترکیبی دشمن با توجه به اقدامات ما هنوز غلبه دارد و هنوز به ثبات نرسیده‌ایم؛ لذا باید اقدامات ما پیش‌رونده و جهادی باشد تا در آینده شاهد رشد قابل توجه جمعیت باشیم و از میان این جمعیت جوان، جوانانی تربیت شوند که سربازان امام زمان (عج) و مدافع وطن باشند و پرچم نظام جمهوری اسلامی و اسلام را بر دوش بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->